Informare|

În contextul anului electoral 2024, le reamintim credincioșilor penticostali despre importanța de a persevera în rugăciune pentru bunăstarea spirituală și materială a țării noastre.

Conform Statutului său de organizare și funcționare, Cultul Creștin Penticostal din România este o organizație apolitică. De aceea, în cadrul bisericii nu se pot desfășura activități de natură politică sau electorală. De asemenea, slujitorii Bisericii Penticostale nu pot acorda susținere politică vreunui partid în numele bisericii sau al comunității pe care o reprezintă.

Îi îndemnăm pe credincioșii penticostali să prețuiască drepturile și libertățile pe care Dumnezeu, în suveranitatea Sa, le-a făcut posibile în țara noastră după Revoluția din 1989, dar fără a uita că dreptul la vot trebuie exercitat cu maturitate și discernământ. Mântuitorul nostru ne îndeamnă să dăm cezarului ce este al cezarului și lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu.

„Încolo, fraților, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce are nume bun, orice virtute sau lucru vrednic de laudă, acestea să vă preocupe!” (Fil. 4:8 EDCR)

COMITETUL EXECUTIV AL CULTULUI CREȘTIN PENTICOSTAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window