Activitate publica|

Dragi membri ai grupului The Messengers,

Cu bucurie și recunoștință în inimă, vă felicităm cu ocazia aniversării a 40 de ani de slujire a Evangheliei prin cântare.

Această aniversare este un moment special pentru voi, deoarece marchează patru decenii de dăruire, pasiune și devotament în a aduce lumina și speranța în viețile oamenilor prin muzică.

În același timp această aniversare este un moment special pentru noi, credincioșii din Cultul Creștin Penticostal, deoarece suntem datori să ne uităm cu recunoștință spre Domnul, care v-a folosit pentru îmbogățirea spirituală a tuturor celor ce se închină în bisericile noastre.

Îi mulțumim Domnului și vă mulțumim și vouă pentru că prin voi am primit o inestimabilă zestre spirituală.

Cântecele voastre sunt cântate și fredonate atât în biserici mari cât și în biserici mici, în casele celor credincioși dar și în singurătatea celor care caută mângâiere de la Domnul.

De-a lungul anilor, v-ați dedicat talentul și vocea în slujba mesajului divin, transformând cuvintele în acorduri pline de emoție și putere. Fiecare notă cântată a fost o mărturie a credinței voastre și a devotamentului vostru în a răspândi Evanghelia în Romania și printre românii din întreaga lume. Dumnezeu, prin intermediul muzicii voastre, a inspirat, a vindecat suflete și a adus speranță în inimile celor care v-au ascultat.

Eforturile voastre au avut un impact profund în bisericile din Cultul Creștin Penticostal și nu numai. Ați fost farul care a ghidat sufletele în căutarea adevărului și i-ați încurajat pe cei descurajați să se poată ancora în Domnul. Prin armonia și energia voastră, ați creat momente de întărire spirituală și de conexiune profundă cu Dumnezeu.

40 de ani de slujire nu sunt doar o realizare remarcabilă, ci și o mărturie a perseverenței, dedicării și dragostei voastre pentru misiunea pe care ați îmbrățișat-o. În această zi de sărbătoare, vă admirăm pentru munca voastră de durată și pentru frumusețea pe care o aduceți în lume prin intermediul cântecelor voastre.

Vă mulțumim pentru toate momentele de bucurie și emoție pe care le-ați adus în viețile noastre. Sunteți o sursă de inspirație și o binecuvântare pentru noi. Continuați să străluciți cu muzica voastră și să împărtășiți darul vostru cu oamenii trăitori în această lume. Ne rugăm ca drumul vostru să fie întotdeauna presărat cu biruințe, împliniri și binecuvântări.

Felicitări, The Messengers, pentru această aniversare specială!

Sperăm că această nouă etapă în călătoria voastră va fi și ea plină de realizări, momente deosebite cu o și mai mare încărcătură spirituală. Să continuați să vă dedicați vocile și talentele pentru a răspândi lumina și speranța în lume. LA MULȚI ANI!

Cu respect și admirație,

În numele Cultului Creștin Penticostal,

Pastor Nelu Filip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window