Informare|

Cartea CETATEA CU TURNURI ÎNALTE a apărut la sfârșitul anului 2022 ca un elo­giu adus lucrării Duhului Sfânt în anul jubiliar al Bisericii Penticostale din România.
Volumul acesta acoperă o perioadă de aproape 80 de ani (1942-2022) de lucrări ale Duhului Sfânt în Biserica Penticostală Heria‑Fărău.

Titlul cărții a pornit de la un vis a unui frate din zona Bistrița, care prin anii 1970, a văzut într‑o noapte ceva asemănător cu o hartă a României unde apăreau desenate mai multe cetăți cu turnuri mai mici și mai mari, iar sub fiecare era scris un nume. Din curiozitate a căutat cetatea cu turnurile cele mai înalte și sub ea era scris HERIA. Așa a ajuns la Heria, unde a fost martor la unele desfășurări ale lucrării Duhului Sfânt.

Cu adevărat, lucrarea Duhului Sfânt manifestată în biserica de la Heria a fost la mare înălțime spirituală, de la început și până azi. În multe biserici din țară s‑au manifestat daruri spirituale prin două‑trei persoane, dar în biserica de la Heria a fost o ceată de proroci și văzători care lucrau în unitate și se completau unul pe altul, ca o orchestră sub mâna unui dirijor iscusit.
Cartea de față descrie multe cazuri de vindecări prin credință, în urma ungerii cu untdelemn și a rugăciunii. La foarte multe lucrări, autorul, provenit din zona aceea, a fost martor ocular.

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window