Cu inimile îndurerate, ne despărțim temporar de fratele nostru, pastorul Gheorghe-Sorin Ignat. În acest momente ne unim pentru a transmite sincerele noastre condoleanțe familiei pastorului Ignat și întregii Comunități Penticostale Etnice Maghiare.

Despărțirea de pastorul Ignat lasă o puternică amprentă pentru noi toți, nu doar pentru cei din comunitatea noastră, ci și pentru toți cei care au avut binecuvântarea de a-l cunoaște. Fratele Ignat s-a remarcat prin viața sa de slujire exemplară, iar bunătatea și caracterul său integru au fost decisive pentru mulți dintre semeni. Înțelepciunea și experiența lui vastă au servit neobosit lucrarea lui Dumnezeu în cadrul Cultului Creștin Penticostal, și mai ales în cadrul conducerii Comunității Penticostale Etnice Maghiare.

În aceste momente grele, ne rugăm lui Dumnezeu și Îi cerem să ofere putere și alinare familiei îndoliate, precum și întregii comunități de credincioși.

Găsim alinare și speranță în cuvintele Sfintei Scripturi: „Știm, în adevăr, că dacă se desface casa pământească a cortului nostru trupesc, avem o clădire în cer de la Dumnezeu, o casă, care nu este făcută de mână, ci este veșnică.” (2 Corinteni 5:1). Avem încredere că pastorul Ignat va primi odihna veșnică în prezența Domnului.

Amintirea și slujirea pastorului Gheorghe-Sorin Ignat va rămâne vie și va lumina căile noastre și ale generațiilor viitoare. Ne rugăm ca Dumnezeu să aline dorul celor îndoliați și să mângâie comunitatea de credincioși aflată acum în pierdere.

Cu profundă compasiune și solidaritate,

PREȘEDINTELE CULTULUI CREȘTIN PENTICOSTAL,

Nelu Filip

Comments are closed.

Close Search Window