Departamentul pentru Familii și Copii

Responsabil - Aurel Avram

IMG_9813

.

Misiunea acestui departament este acordarea de asistență spirituală și logistică pentru dezvoltarea lucrării cu copiii, prin diverse instrumente, precum Școala Duminicală, Talantul în Negoț etc. De asemenea, departamentul va elabora strategii și proiecte pentru a încuraja și a întări familiile în slujirea creștină și în societate, precum Școala pentru Părinți.

1) Lucrarea cu părinții, relația părinți – copii

2) Lucrarea cu familiile, relația soț – soție

3) Lucrarea cu bărbații

4) Lucrarea cu surorile

Mențiune specială: Prima lucrare este în desfășurare iar celelalte urmează să înceapă, sub autoritate, la vremea potrivită.

.

Proiect activat: Școala Părinților Creștini

Obiective:

1) Să-l ajute pe părinte să devină un PĂRINTE DUPĂ INIMA LUI DUMNEZEU

2) Fiecare biserică să aibă o școală a părinților, cu învățători instruiți (locali sau zonali) care să predea părinților cele 7 module.

Mențiune specială: frații vor oferi învățătura, dar rezolvarea problemelor apărute în relația părinți – copii, doar pastorul local oferă consiliere și sfătuire.

3) Înstruirea unui număr suficient de bărbați pentru a putea atinge obiectivul nr. 2. Acești bărbați sunt recrutați de către pastorii locali sau în timpul conferințelor pentru părinți, dintre participanți.

Mențiune specială: nu instruim bărbați învățători fără acordul scris al pastorilor locali, unde acești bărbați sunt membri. Bărbații aceștia trebuie să îndeplinească și alte cerințe.

Close Search Window